E-chopper huren

Ontdek Ossendrecht en omgeving op een stoere, milieuvriendelijke manier door het huren van een E-chopper.De e-chopper trekt vlot op en heeft een actieradius van maar liefst 65 kilometer. Zo kunt u een prachtige tour maken door de mooie omgeving van Ossendrecht.

De E-chopper heeft een lage instap en is daardoor voor iedereen geschikt, jong en oud!

Tour een heerlijk stukje door de prachtige omgeving en laat u verrassen door al het moois wat Ossendrecht en de omgeving te bieden heeft! De E-chopper is 100% elektrisch en milieuvriendelijk. Omdat de E-Chopper 25 kilometer per uur gaat, is er geen helmplicht. Met een auto- of scooterrijbewijs mag u de E-Chopper besturen.

Na een uitgebreide instructie gaat u zelfstandig door de prachtige omgeving rijden. Als u de aangereikte route volgt, passeert u de mooiste plekjes van de omgeving en natuurlijk ontbreken hierbij de nodige terrasjes niet.

Kies een van onze gemaakte routes of ga zelf op pad! Ga je op pad met een e-chopper dan bevestig je eenvoudig elk type smartphone op de smartphonehouder om je route app af te lezen of een muziekje te beluisteren. Geen nood dat je batterij voor je mobiel leegloopt, want je e-chopper laad hem gewoon op tijdens het rijden

Belangrijke informatie:

  • Iedere deelnemer dient in het bezit te zijn van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs
  • Minimale leeftijd om een e-chopper te huren is 16 jaar
  • Graag 15 minuten van tevoren aanwezig zijn
  • helm verplicht (inclusief bij de prijs inbegrepen)

Ook te combineren met een overnachting, kijk hiervoor onder het kopje arrangementen.