Ons ontbijtbuffet is vernieuwd!

Grenshotel de Jonckheer heeft in 2019 een grote verbouwing ondergaan. Zo zijn er maar liefst 58 gloednieuwe hotelkamers opgeleverd. Maar ook de ontvangstruimte, receptie en bar zijn compleet vernieuwd. In dit nieuwe ontbijtgedeelte kun je heerlijk ontbijten, zoals je dat van ons gewend bent, maar nu nóg uitgebreider. Ook als je niet in het hotel verblijft, kun je vanaf nu lekker komen ontbijten!

Grenshotel de jonckheer ontbijt

Elke dag een vers ontbijt bij Grenshotel de Jonckheer

Even snel ontbijten en weer door of juist uitgebreid te tijd nemen voor een stevig ontbijt? Het kan allemaal bij Grenshotel de Jonckheer. Ons ontbijtbuffet vult grote en kleine monden. Je kunt tijdens de openingsuren aanschuiven wanneer je wilt en zelf je ontbijt samenstellen.

Het ontbijt is elke dag kakelvers en dat proef je. Geniet van diverse broodsoorten met hartig of zoet beleg. Of kies voor een fris zuivelontbijt met verschillende cruesli en muesli soorten. Liever een vers bereid eitje of een omelet zoals jij dat wilt? Dat kan! Onze koks bereiden in no-time en direct aan het ontbijtbuffet de lekkerste warme ontbijtjes.

Ontbijtruimte vernieuwd

Natuurlijk staat de koffie altijd klaar. Geniet van een lekkere espresso van versgemalen bonen of een romige cappuccino. Ook de sappen staan vers en gekoeld voor je klaar voor de nodige vitaminen. Zo start jij je dag altijd goed met een stevig ontbijt bij Grenshotel de Jonckheer!

ontbijtruimte vernieuwd

De vernieuwde ontbijtruimte

Naast het ontbijtbuffet is ook de ontbijtruimte compleet nieuw. Er is ruimte voor grote groepen, maar ook voor alleenreizenden. De ontbijtruimte is ruim opgezet, maar wel knus ingericht. Zo voel je je altijd thuis tijdens een ontbijt bij Grenshotel de Jonckheer.

Ontbijtruimte vernieuwd

Openingstijden en prijzen ontbijtbuffet

Het ontbijtbuffet is 7 dagen per week geopend voor zowel hotel gasten als niet-hotelgasten. Van maandag tot en met vrijdag is het buffet geopend van 06:00 uur tot en met 10:00 uur en in het weekend van 07:00 uur tot en met 11:00 uur. Een ontbijt is altijd ingegrepen bij een overnachting in een van onze hotelkamers. Maar natuurlijk kun je ook komen ontbijten als je niet in ons hotel verblijft. Voor kinderen tot en met 12 jaar hanteren wij een all-in prijs van 10 euro en kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen betalen 16,50 per persoon voor het ontbijtbuffet. Gelieve van te voren te reserveren.

Ontbijtruimte vernieuwd

Heb jij de ‘nieuwe’ Jonckheer al bezocht? Wij ontvangen je graag 7 dagen per week voor een overnachting in een van onze hotelkamers of een restaurantbezoek.

Direct een ontbijtje reserveren? Neem contact met ons op. Tot snel!