Gezellig uit eten

Restaurant

grenshotel de jonckheer restaurant
grenshotel de jonckheer restaurant

Update COVID-19

In verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus is het restaurant tijdelijk gesloten. Reserveren is hierdoor niet mogelijk. Ons hotel is wel geopend. Roomservice kan op de kamer worden geserveerd.

Wij maken het wel mogelijk om eten online te bestellen voor bezorging of afhalen via onze tijdelijke webshop. Om het aspergeseizoen te vieren, hebben we zelfs een speciale Asperge Express. We hopen jullie op deze manier zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Voor een divers ontbijt, uitgebreide lunch, gezellig diner of (zakelijke) borrel bent u bij De Jonckheer op de juiste plaats. Ons restaurant in Ossendrecht heeft een regionale aantrekkingskracht, maar biedt ook rust en het comfort voor zakelijke gasten. 

In het restaurant geniet je van specialiteiten uit de Belgisch-Franse keuken en diverse streekgerechten. Wij werken enkel met verse producten. Daarnaast hebben wij verschillende live-cooking events in ons compleet vernieuwde restaurantgedeelte. 

Het ruim opgezette restaurant van De Jonckheer is elke dag geopend voor ontbijt, lunch en diner. Ook voor onze fameuze high tea met lekkere zoetigheden kun je elke dag bij ons terecht. Bij lekker weer geniet je net zo gemakkelijk op het zonnige terras. 

Openingstijden Restaurant de Jonckheer

Ontbijt

  • Maandag tot en met vrijdag: 06:00 uur – 10:00 uur
  • Zaterdag en zondag: 07:00 uur – 11:00 uur

Lunch en diner

  • Keuken dagelijks geopend van 12:00 uur – 21:00 uur
  • Lunchkaart geldig tot 17:00 uur
  • Eventuele allergieën kun je doorgeven bij de reservering

Gezellig uit eten?

Reserveer direct online