Voor een uitgebreide lunch of diner ben je in ons restaurant op de juiste plaats. Geniet hier van specialiteiten uit de Belgisch-Franse keuken en diverse streekgerechten, altijd bereid met de beste versproducten. Ons restaurant is elke dag geopend en biedt plaats aan 96 personen. Bij lekker weer is ook ons terras geopend.
Ontbijt
06.00 uur – 09.00 uur (ma t/m vr)
07.00 uur – 10.00 uur (za & zo)
Lunch & Diner
Keuken geopend van 12.00 - 21.00 uur
Lunchkaart is geldig tot 17.00 uur
Voorgerechten
Vorspeisen / Entrées / Starters
-
Carpaccio van Ossenhaas met huisgemaakte truffelmayonaise, zongedroogde tomaatjes, Grana kaassnippers en rucola
- DE. Rinderfilet-Carpaccio mit hausgemachter Trüffelmayonnaise, sonnengetrockneten Tomaten, Grana-Käsefetzen und Rucola /
- FR. Carpaccio de filet de bœuf avec mayonnaise maison à la truffe, tomates séchées, copeaux de fromage Grana et roquette /
- EN. Beef tenderloin carpaccio with homemade truffle mayonnaise, sun-dried tomatoes, Grana cheese shreds and arugula
17,50 -
Tartaar van Noorse zalm
- DE. Tartar aus norwegischem Lachs /
- FR. Tartare de saumon norvégien /
- EN. Norwegian salmon tartare
20,50 -
Winterse salade
- DE. Winterlicher Salat /
- FR. Salade d'hiver /
- EN. Winter salad
19,50 -
Vitello Tonato
- DE. Kalbfleisch mit Mayonnaise /
- FR. Veau à la sauce tonnaise /
- EN. Veal with tuna sauce
18,50 -
Klassieke Caesar salade
- DE. Klassischer Caesar-Salat /
- FR. Salade César classique /
- EN. Classic Caesar salad
17,50 -
Gepaneerde tonijn
19,50
Soep en tussengerechten
Suppe und Zwischengerichte / Potage et entremets / Soups and intermediates
-
Gebakken coquilles
- DE. Gebratene Jakobsmuscheln /
- FR. Coquilles Saint-Jacques poêlées /
- EN. Fried scallops
18,50 -
Eggs benedict
- DE. Eier Benedict /
- FR. Œufs Bénédicte /
- EN. x
16,50 -
Gebakken scampi
- DE. x /
- FR. x /
- EN. x
19 -
Rijkgevulde vissoep afgewerkt met bieslook
- DE. x /
- FR. x /
- EN. x
10,50 -
Ravioli
- DE. x /
- FR. x /
- EN. x
18,50 -
Geroosterde paprika soep
8,50
Menu’s
Menüs / Menus / Menus
-
Menu “de Jonckheer” (drie gangen)
- DE. x /
- FR. x /
- EN. x
38,50 -
Verrassing van de chef (vier gangen)
- DE. x /
- FR. x /
- EN. x
44,50
Hoofdgerechten Vis
Hauptgerichte Fisch / Plats principaux de Poisson / Main courses Fish
-
Gestoomde zeewolffilet
- DE. x /
- FR. x /
- EN. x
22,50 -
Waterzooi van vis geserveerd met een krachtige bisque
- DE. Waterzooi von Fisch, serviert mit einer kräftigen Bisque /
- FR. Waterzooi de poisson servi avec une bisque puissante /
- EN. Fish stew served with a hearty bisque
24 -
Scampi in knoflook
- DE. Gebratene Garnelen in Knoblauchöl /
- FR. Crevettes poêlées à l'huile d'ail /
- EN. Prawns sautéed in the skin with garlic oil
23 -
Sliptong
- DE. x /
- FR. x /
- EN. x
36
Hoofdgerechten Vlees
Hauptgerichte Fleisch / Plats principaux de Viande / Main courses Meat
-
Parelhoen
- DE. x /
- FR. x /
- EN. x
21,50 -
Boerderijeend
- DE. x /
- FR. x /
- EN. x
22 -
Diamanthaas
- DE. x /
- FR. x /
- EN. x
23,50 -
Filet mignon
- DE. x /
- FR. x /
- EN. x
25,50
Vegagerechten
Vegetarisch / Plats végétariens / Vegetarian
-
Citroen risotto
- DE. x /
- FR. x /
- EN. x
19,50 -
Pompoensoep
- DE. x /
- FR. x /
- EN. x
9 -
Pasta Mafaldine
- DE. x /
- FR. x /
- EN. x
16,50 -
Linguine met paddenstoelen
- DE. x /
- FR. x /
- EN. x
18 -
Loaded zoete aardappel friet
- DE. x /
- FR. x /
- EN. x
9,50 -
Groentewraps
17
Nagerechten
Nachspeisen / Desserts / Desserts
-
Koffie panna cotta
- DE. x /
- FR. x /
- EN. x
10,75 -
Duo van stoofpeer en speculaas
- DE. x /
- FR. x /
- EN. x
10,50 -
Weckpot ‘de Jonckheer’: ijs, advocaat , warme kersen en slagroom
- DE. Einweckglas ‘de Jonckheer’: Vanille – Eis , Eierlikör , warme Kirschen und Schlagsahne /
- FR. Bocal à la vanilla, liqueur aux oeufs, cerises chaudes et crème chatilly /
- EN. Preserving jar ‘de Jonckheer’: vanilla ice cream, eggnog, warm cherries and whipped cream
10,75 -
Triffle van chocolade en kers
- DE. x /
- FR. x /
- EN. x
11,50 -
Crumble
11,50 -
Kaasproeverij
- DE. x /
- FR. x /
- EN. x
13,50
Direct reserveren
Reserveer jouw tafel binnen enkele seconden online.