Werken bij de Jonckheer: wij hebben verschillende vacatures!

De Jonckheer is op zoek naar jou. Wij hebben namelijk verschillende openstaande vacatures in ons restaurant en in de keuken. Wij zijn op zoek naar zowel fulltime superhelden als luie pubers die nodig een bijbaantje moeten zoeken. Wil jij graag werken bij het leukste en gezelligste hotel van de Brabantse Wal of heb je thuis een kind dat zijn of haar kleedgeld verspild aan de Playstation? Check hier onze vacatures en solliciteer direct!

Vacatures zelfstandig werkend kok
Vacatures zelfstandig werkend kok

Zelfstandig werkend kok (fulltime)

Zit koken in jouw bloed en laat een slappe hap jouw bloed koken? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkend kok voor 38 uur / 4 dagen per week. Als zelfstandig werkend kok red jij je prima in je eentje, maar natuurlijk werk je ook veel samen met een gezellig team van keukenhelden. Jouw werkdagen zijn bespreekbaar en bij de Jonckheer heb je altijd één vrije dag per weekend.

Gaan jouw handen direct jeuken? Was ze dan grondig en solliciteer direct! Mail ons direct jouw CV en motivatie en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwste aanwinst.

Vacatures bediening
Vacatures bediening

Medewerk(st)er bediening (fulltime/parttime)

Werk je liever vóór de schermen in plaats van in de keuken? De Jonckheer is op zoek naar enthousiaste en gastvrije mederwerk(st)ers voor in de bediening. Als medewerk(st)er bediening is het jouw taak om de gasten in de watten te leggen én je ontvangt de meeste complimentjes, ook al hoef je je daarvoor niet uit te sloven in de keuken.

Ben jij het nieuwe gezicht van de Jonckheer? Mail ons direct jouw CV en motivatie.

Vacatures afwas bediening bijbaan
Vacatures afwas bediening bijbaan

Bijbaan in de bediening of als afwashulp

Aan alle ouders van Ossendrecht en omstreken: heb je thuis een puber die liever lui dan moe is en wordt het hoogtijd dat hij of zij eens gaat werken voor zijn of haar geld? Wij nemen het graag van je over! Wij hebben een aantal leuke (bij)banen ter beschikking als medewerk(st)er bediening of afwashulp.

Jouw kind leert werken in een team, maakt snel nieuwe vrienden, leert omgaan met gasten en krijgt hier ook nog eens voor betaald. Heb jij thuis zo’n kind of herken je jezelf in dit profiel? Mail ons dan direct jouw CV en motivatie en laat ons weten welke dagen en tijden jij beschikbaar bent.

Solliciteer direct

In ons restaurant genieten de gasten van specialiteiten uit de Belgisch-Franse keuken en diverse streekgerechten. Het ruim opgezette restaurant is elke dag geopend voor ontbijt, lunch en diner. Lijkt het je leuk om onze gasten te verwennen met jouw kookkunsten of gastvrijheid? Solliciteer dan direct door een email te sturen aan veronique@grenshoteldejonckheer.nl.